Verzekeringen

Voor veel mensen is niets zo ondoorzichtig als verzekeringen.  Het kiezen van de juiste verzekeringen is vaak een lastige opgave. Ben ik voldoende verzekerd? Passen de voorwaarden bij mijn persoonlijke situatie? Bij wie moet ik zijn als ik vragen of schade heb? Is mijn premie actueel? Om snel antwoord te krijgen op deze vragen kan mijn professioneel verzekeringsadvies jou een uitkomst bieden.

Altijd voordeliger

Verzekeringen lijken altijd voordeliger te kunnen. En verzekeren kan ook overal.  Van alle kanten krijg je aanbiedingen om nu nog voordeliger je verzekeringen af te sluiten. Maar hoe voordelig is het eigenlijk om op dergelijke aanbiedingen in te gaan? Als je je uitsluitend door de hoogte van de premie laat leiden, is de keuze snel gemaakt.

Meer dan premie

Maar juist bij verzekeringen gaat het om meer dan de prijs alleen. Sluit de verzekering wel aan bij je (gezins)situatie? Is het ook op de lange termijn goedkoper? Bent je niet onder- of juist oververzekerd? Kun je rekenen op snelle en adequate schadeafhandeling? Allemaal belangrijke vragen, waarop niet iedere aanbieder een duidelijk antwoord op heeft.

Duidelijk overzicht en heldere uitleg

Meijer Hypotheken kan je daarbij helpen. Wij werken samen met J.J. Meijer Assurantiën uit Hasselt. J.J. Meijer Assurantiën is een verzekeringskantoor met een aantal medewerkers, zij beschikken over alle expertise om een compleet en uitstekend verzekeringsadvies te geven. Zij laten je de bomen door het bos weer zien en helpen je met het maken van een slimme doordachte keuze.

Neem contact op met J.J. Meijer Assurantiën