Partners

Hieronder een overzicht van een aantal van onze financiele partners

 

Centraal Beheer is sinds 2016 één van onze samenwerkingspartners. Wij selecteren onze samenwerkingspartners op basis van snelheid, duidelijkheid heldere voorwaarden en klantbelang.

Centraal Beheer is een grote financiële dienstverlener in Nederland die al meer dan 100 jaar bestaat. Sinds 1995 is Centraal Beheer onderdeel van Achmea. U kent Centraal Beheer vast van de ‘Even Apeldoorn bellen’ campagne.

 

Sinds 2016 werken wij samen met J.J. Meijer Assurantiën in Hasselt. J.J. Meijer Assurantiën is een verzekeringskantoor dat zich kenmerkt door een persoonlijke benadering. Klanten waarderen het persoonlijke contact.

J.J. Meijer Assurantiën kan u van dienst zijn met alles wat met schadeverzekeringen te maken heeft.

ING is sinds 2014 één van onze samenwerkingspartners. Wij selecteren onze samenwerkingspartners op basis van snelheid, duidelijkheid heldere voorwaarden en klantbelang.

ING is een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp’ers, mkb’ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. ING wil deze mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn.

Florius is sinds 2013 één van onze samenwerkingspartners. Wij selecteren onze samenwerkingspartners op basis van snelheid, duidelijkheid heldere voorwaarden en klantbelang.

Florius heeft zeventig jaar ervaring als hypotheekspecialist in Nederland en vindt dat iedereen onbezorgd moet kunnen wonen. Florius werkt met onafhankelijk hypotheekadviseurs die hun vak verstaan en u helpen om het complete aanbod te overzien. Onze hypotheken herkent u aan een scherpe hypotheekrente en heldere, flexibele voorwaarden. En als het even kan simpel verwoord. Zodat het niet alleen duidelijk is voor de hypotheekadviseur, maar ook voor u.

Nationale Nederlanden is sinds 2013 één van onze samenwerkingspartners. Wij selecteren onze samenwerkingspartners op basis van snelheid, duidelijkheid heldere voorwaarden en klantbelang.

Bij de koop van een huis en het afsluiten van een hypotheek gaat u niet over één nacht ijs. Laat u goed adviseren over verschillende hypotheken.