LevenWonen

 

Besparen door hypotheekrente te middelen

 

Rentemiddeling hypotheek
Wil jij van je relatief hoge hypotheekrente af? Maar betaal je liever niet in één keer een flinke boeterente? Dan kan rentemiddeling interessant voor je zijn.

 

Duurzaam leven en wonen, hoe doe je dat?

 

Duurzaam wonen

Duurzaam leven en wonen staat volop in de schijnwerpers. Vanwege het klimaat én omdat het geld oplevert! Maar wat kun jij doen? Wat kost het en wat levert het op?

 

Sparen, aflossen of investeren in duurzaamheid?

 

Sparen, aflossen of verduurzamen?

Als je meer inkomsten hebt dan uitgaven, houd je geld over. Maar wat doe je ermee? Sparen, je hypotheek aflossen of je huis verduurzamen?

 

Energieprijzen stijgen fors. Hoe houd je de rekening toch laag?

 

Besparen op energie

Het zal je niet zijn ontgaan: dit jaar gaat de energierekening flink omhoog. Gemiddeld met bijna € 350 per huishouden. Wat kun je doen om de schade te beperken?

 

Besparen op energiekosten, hoe doe je dat?

 

Energie besparen

De kosten voor gas en elektriciteit vormen een flink deel van je woonlasten. Weet jij hoe je daarop kunt besparen?

 

Doe de DuurzaamheidScan

 

Stel met tablet op de bank

Wil jij weten op welke punten jij je huis kan verbeteren en hoe je kunt besparen door te verduurzamen? Doe de DuurzaamheidScan en krijg direct praktische tips.

 

Investeren in duurzaamheid: spaargeld, hypotheek of anders?

 

Investeren in duurzaamheid

Als je wilt investeren in een duurzaam huis, zijn er meer mogelijkheden dan je denkt. Ik heb de belangrijkste opties voor je op een rij gezet.

 

Vijf tips voor duurzamer leven en wonen

 

Tips duurzaam wonen

Lang niet alle oplossingen om duurzamer te leven zijn kostbaar. Sommige kosten helemaal niets! Wij hebben vijf tips verzameld waarmee je energie én geld bespaart.

 

Hoger energielabel levert geld op

 

Energielabel woning

Hoe hoger het energielabel van jouw huis is, hoe meer het waard is. En als je het verkoopt, gaat dat met energielabel A of B een stuk sneller.

 

Heb jij je huis al duurzamer gemaakt?

 

Slimme thermostaat

Duurzamer wonen is in korte tijd een belangrijk onderwerp geworden en blijft dat voorlopig. Ben jij al begonnen met het verduurzamen van je huis?