over Meijer Hypotheken

Graag stel ik me aan je voor:

 

Ik ben Martijn Meijer, oprichter van Meijer hypotheken, een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van hypotheken. Bij ons vind je de solide expertise die je van een deskundig adviseur mag verwachten.

 

Persoonlijk contact is voor ons van onschatbare waarde. Het helpt ons om tot een nauwkeurig en gepersonaliseerd advies te komen, en draagt zo bij aan minder financiële zorgen nu en in de toekomst.

Deskundig en actueel

In deze dynamische tijden waarin wet- en regelgeving en de markt voortdurend veranderen, is het cruciaal dat we bijblijven en ons blijven ontwikkelen. Daarom investeren we voortdurend in onze kennis en vaardigheden door middel van permanente scholing. Zo kunnen we jou altijd voorzien van het meest actuele en passende advies.

Bereikbaarheid

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17 uur. Via de mail zijn wij ook na deze tijden bereikbaar.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties

 

Een Erkend Financieel Adviseur is aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

 

Een erkend financieel adviseur zal jouw financiële situatie beoordelen, jouw doelstellingen en risicobereidheid bepalen, en je helpen bij het vinden van de beste financiële oplossingen voor jouw specifieke situatie. Hij/zij zal ook helpen bij het opstellen van een financieel plan en je adviseren over hoe je jouw financiële doelstellingen kunt bereiken.

 

Het is belangrijk om een erkend financieel adviseur te kiezen die onafhankelijk is en uitsluitend in jouw belang handelt, zonder dat er belangenconflicten zijn.

Meijer hypotheken is aangesloten bij Kifid.

 

Kifid is een initiatief van brancheorganisaties in de financiële dienstverlening en de Consumentenbond. Kifid is het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

 

Meijer hypotheken is ingeschreven onder nummer: 300.015554

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren, pensioenen en lenen.

 

Het is belangrijk dat er vertrouwen heerst in de financiële markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken. Daarom houd AFM toezicht op de financiële markten.

 

Meijer hypotheken is ingeschreven onder nummer: 12042119